Ξενοδοχεία στην Κορώνη

ΚΟΡΩΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Η Κορώνη είναι χτισμένη αμφιθεατρικά, έχει επιλογές πολλές για να μείνεις μέσα στην πόλη, υπάρχουν 8 ξενοδοχεία για όλα τα βαλάντια.

Δεν υπάρχουν οι εναλλαγές που προσφέρει η Μεθώνη. Μέσα στην Κορώνη δεν αξίζει και τόσο ο περίπατος. Και δεν έχεις να κάνεις και πολλά πράγματα μέσα στην πόλη. Εκτός βέβαια απ’ το να κόβεις βόλτες στον ένα και μοναδικό δρόμο, που έχει αριστερά και δεξιά τις ταβέρνες και τις καφετέριες.

Τι καλό έχει η Κορώνη; Μα ακριβώς, την ησυχία και την καθαρή θάλασσα, που είναι πιο ωραία από τις παραλίες της Μεθώνης! Εδώ είναι ήρεμα τα πράγματα όπου κι αν πας. Στις ταβέρνες, στις καφετέριες, στις παραλίες. Η Κορώνη δεν έχει την κίνηση της Μεθώνης και γι’ αυτό δεν έχει και τη βαβούρα της. Εδώ είναι εξοχή, ερημιά. Την αράζεις και δεν κουνιέσαι μέχρι να σαπίσεις στην ξάπλα και στη χαλάρωση.

Κορώνη Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Μια και η ίδια η Κορώνη δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον για να μείνεις εκεί, ίσως η πιο σωστή επιλογή είναι να πιάσεις ένα δωμάτιο μέσα στο Μεμί, για να έχεις δίπλα σου τη θάλασσα. Η πρότασή μας είναι τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Ευανθίας. Συμπαθητικό κατάλυμα, σε καλή τιμή. Ακριβώς όμως επειδή προσφέρεται σε καλή τιμή, έχε υπ’ όψη σου ότι πρέπει να φτιάχνεις εσύ το πρωινό σου. Αυτό δεν είναι και τόσο κακό. Ουσιαστικά, θα πας να ψωνίσεις ό,τι ακριβώς θέλεις να φας για πρωινό και δεν θα κάθεσαι να παραπονιέσαι για το πρωινό στις διακοπές σο


[L-Finikoynta Methoni Koronh]


Σχολιάστε