Προσφορές στη Μήλο

ΜΗΛΟΣ – ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Η Μήλος είναι ένα χαλαρό νησί περισσότερο ελκυστικό για ζευγάρια και όχι τόσο για μεγάλες παρέες. Έντονη νυχτερινή ζωή δεν υπάρχει, όμως το νησί προσφέρεται για ωραίες, ρομαντικές διακοπές. Η Μήλος θα σου προσφέρει τη χαρά της ανακάλυψης σε παραλίες που δεν προσφέρονται για μαζικό τουρισμό.

Το εισιτήριο  με το αργό καράβι, αν πάρεις αυτοκίνητο, κοστίζει 33 ευρώ το πήγαινε και 62 ευρώ να πας και να γυρίσεις. Ένα πιο γρήγορο καράβι κάνει 4 ώρες και στοιχίζει 54 ευρώ το άτομο χωρίς αυτοκίνητο.

Ένα ακόμα πιο γρήγορο θαλάσσιο μέσο για τη Μήλο είναι το σούπερ τζετ. Κάνει δυόμισι ώρες και δεν παίρνει αυτοκίνητο. Όμως στη Μήλο θα χρειαστείς αμάξι, όχι γιατί οι αποστάσεις είναι τόσο μεγάλες, όσο γιατί δεν υπάρχει πολύ τακτική συγκοινωνία. Πολύ καλή λύση είναι η μηχανή. Θέμα επιλογής. Στους χωματόδρομους που οδηγούν στις παραλίες θα λερώσεις λίγο το αυτοκίνητο. Αν όμως σκεφτείς την ασφάλεια, την άνεση και τα πράγματα που θέλεις να μεταφέρεις, ίσως το προτιμήσεις από τη μηχανή.

ΜΗΛΟΣ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Η Πλάκα βρίσκεται κοντά στη Χώρα, λίγο πιο ψηλά. Το αξιοθέατο εδώ είναι το Κάστρο. Μη φανταστείς ωστόσο ότι θα δεις κανένα θεόρατο κάστρο. Απλά ανεβαίνεις κάτι σκαλιά και στην κορυφή υπάρχει ένα εκκλησάκι. Επίσης σώζονται τα τείχη, με ύψος γύρω στα δύο μέτρα. Από το εκκλησάκι μπορείς να απολαύσεις μια πολύ ωραία θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμμα, που είναι απιστευτο από αυτό το σημείο. Η Πλάκα είναι πολύ τουριστικό μέρος. Εδώ θα βρεις και αρκετά τουριστικά μαγαζιά για να ψωνίσεις κανένα σουβενίρ για φίλους.

ΜΗΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΈΣ

Η πραγματική εμπειρία διαμονής στη Μήλο δεν είναι το λιμάνι, αλλά εκεί που έχει ζωή και  το χειμώνα. Για παράδειγμα, στον Τριοβάσαλο. Ωστόσο, μπορείς παντού να βρεις  ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία.


[L- Milos]


Σχολιάστε