Προσφορές στα νησιά του Αιγαίου

Εάν ψάχνετε νησί στο Αιγαίο για να κάνετε τις διακοπές σας  η απόφαση θα είναι αρκετά δύσκολη, αφού καθένα απ΄αυτά έχει μοναδικά στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό! Κάποια από τα νησιά του Αιγαίου ξεχωρίζουν για τη βλάστησή τους, άλλα έχουν πανέμορφες ακρογιαλιές, άλλα παρουσιάζουν ιστορικό ενδιαφέρον, ενώ το κοινό τους στοιχείο είναι ότι όλα βρέχονται από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου!

 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και του Θρακικού πελάγους είναι έντονη η συνδιαλλαγή με την Ανατολή, κάτι που δεν συναντά κανείς στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Από την άλλη οι Βόρειες Σποράδες και τα νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν μια δική τους ιδιαίτερη μορφολογία.

Με τόσες επιλογές, οι προσφορές για ταξίδια στο Αιγαίο είναι πολλές, και μπορείτε να επισκεφτείτε παραπάνω από ένα νησιά και να έρθετε σε επαφή με την «προσωπικότητά» τους!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Αιγαίο είναι νούμερο ένα προορισμός για τον ελληνικό, αλλά και τον ξένο τουρισμό, ενώ αποτελεί από μόνο του έναν τόσο μεγάλο ταξιδιωτικό προορισμό και εύκολα προσβάσιμο, που μπορείτε να κάνετε ποιοτικές διακοπές σε αυτό και να τις ευχαριστηθείτε!

Φυσικά, αν κάνετε διακοπές στο Αιγαίο και τα νησιά του, μην φύγετε χωρίς να πάρετε μαζί σας τα προϊόντα-σήμα κατατεθέν, όπως για παράδειγμα τη μαστίχα Χίου ή τα σφουγγάρια Καλύμνου!

Τα γραφικά σπιτάκια και τα ξωκλήσια με το άσπρο και μπλε χρώμα να κυριαρχεί δίνουν ένα ιδιαίτερο στίγμα στα νησιά, ενώ οι παραλίες είναι τόσο για τους κοσμοπολίτες, όσο και γι΄αυτούς που αναζητούν την ηρεμία.

Βεβαίως, στις δραστηριότητες των διακοπών συμπεριλαμβάνεται η ευκαιρία να δοκιμάσει κανείς τις αντοχές του στα θαλάσσια σπορ, ενώ όσοι ψάχνουν για φτηνές διακοπές στο Αιγαίο πρέπει να εκμεταλευτούν τις διαθέσιμες προσφορές! Τι περιμένετε λοιπόν;

Σχολιάστε