Προσφορές στη Βουδαπέστη

Χωρισμένη στα δυο από τον Δούναβη ποταμό, η Βουδαπέστη είναι μια πόλη με διπλή ταυτότητα, που θα σας παρακινήσει να την ανακαλύψετε. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να τσεκάρετε τις καλύτερες προσφορές για ταξίδια στη Βουδαπέστη, να διαλέξετε αυτήν που σας συμφέρει περισσότερο και είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε στη μαγευτική πρωτεύουσα της Ουγγαρίας!

Βουδαπέστη, το διαμάντι του Δούναβη

Είτε επιλέξετε να κάνετε τις διακοπές σας στο δυτικό κομμάτι της πόλης, τη Βούδα είτε στο υπόλοιπο που αποτελεί την Πέστη, δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε τις κρουαζιέρες στον Δούναβη, μια εμπειρία ανεπανάληπτη! Τα τουριστικά λεωφορεία σας δίνουν την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στην πόλη με τις γέφυρες και τα παλάτια, ενώ το βράδυ μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα φημισμένα της κρασιά!

Η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας συναγωνίζεται πλέον τους δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης, καθώς συνδυάζει την ικανότητα να κάνει κανείς φτηνές διακοπές στη Βουδαπέστη, χωρίς αυτό να συνεπάγεται έκπτωση σε ποιότητα.

Στις εξορμήσεις σας στην Βουδαπέστη μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τα μνημεία που καλύπτουν ένα μεγάλο ιστορικό φάσμα, την όπερα στην Πέστη, το ζωολογικό κήπο της πόλης, το φημισμένο «Σπίτι του τρόμου», αλλά και τα αγαπημένα στους απανταχού τουρίστες θερμά λουτρά στους αναβλύζοντες λόφους της Βούδας!

Μάλιστα, ακόμη και οι μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας να γνωριστείτε με την όμορφη πόλη, ενώ αν είστε ζευγάρι οι βραδινοί περίπατοι υπό τα φώτα της πόλης προσδίδουν έναν ρομαντικό χαρακτήρα. Γι΄αυτό άλλωστε την αποκαλούν το «Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης»!

Φυσικά, ένας προορισμός σαν αυτόν έχει έντονη νυχτερινή ζωή για κάθε γούστο, ενώ το ταξίδι στη Βουδαπέστη ειδικά το φθινόπωρο και την άνοιξη θα διευρύνει τους ορίζοντές σας με εικόνες, που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σας για την απαράμιλλη ομορφιά τους! Ακόμη και το παραδοσιακό φαγητό υπό τους ήχους του βιολιού που παίζουν οι τσιγγάνοι της πόλης είναι κάτι που δεν θα ξεχάσετε!

Μετά απ΄όλα αυτά, ακόμη να κλείσετε εισιτήρια;

2 σκέψεις στο “Προσφορές στη Βουδαπέστη”

  1. Θα ήθελα να μου στείλετε μια προσφορά για ταξίδι με προορισμό την Βουδαπέστη. Είμαστε 11 άτομα (6 ενήλικες και 5 παιδιά από επτά έως έντεκα ετών). Θέλουμε κατάλυμα στο κέντρο της πόλης και οι ημερομηνίες που μας ενδιαφέρουν είναι :
    1) 12/06/2019-16/06/2019 ή σε δεύτερη επιλογή 2) 19/06/2019-23/06/2019
    Αφετηρία είναι η Αθήνα .

    Απάντηση

Σχολιάστε