Ξενοδοχεία Καταλύματα στη Θεσσαλονίκη

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Στην Θεσσαλονίκη στην εξαίσια αυτή πόλη, ικανή να προσφέρει στους επισκέπτες της μία μονάδικη εμπειρία διακοπών χτίστηκαν και λειτουργούν πολλά χρόνια άριστα σχεδιασμένα καταλύματα. Τα ξενοδοχεία της πόλης ικανοποιούν επαρκώς και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών. Χώροι δομημένοι, διάσπαρτοι σε ολόκληρη τη πόλη, για τη κάλυψη όλων των αναγκών, των επιθυμιών και των γούστων του πελάτη. Υπερπολυτελή αλλά και οικονομικά.

Είναι γεγονός πως η Θεσσαλονίκη προσφέρεται για διακοπές τόσο σε εκείνους που αναζητούν πολυτελείς διακοπές στη πόλη, όσο και για όσους διοργανώνουν αποδράσεις με χαμηλότερο προυπολογισμό.

Ξεκινώντας αναφέρονται τα ξενοδοχεία που συμφέρουν περισσότερο, λόγο του χαμηλού κόστους που έχουν, τους επισκέπτες της συμπρωτεύουσας.

Το Rex Hotel βρίσκεται στη περιοχή Μοναστηρίου. Πρόκειται για ένα φτηνό και συνάμα όμορφο ξενοδοχείο σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από τη καρδιά της πόλης.

Προτείνουμε και το Pella Hotel, το οποίο εντοπίζεται σε κεντρικό σημείο της πόλεως, περίπου δέκα λεπτά από τη περιοχή Λαδάδικα. Οι τιμές του συγκεκριμένου καταλύματος είναι άκρως οικονομικές.

Το ξενοδοχείοΉλιος, τοποθετημένο σε καίριο σημείο μέσα στο κέντρο, απέχει δέκα λεπτά από το Εβραικό Μουσείο. Αναμφίβολα θα μείνετε ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση και τις τιμές του.

Το Telioni Hotel επίσης βρίσκεται στο κέντρο. Προσφέρεται οικονομικά αλλά και παρέχει διαμονή υψηλών προδιαγεγραφών.

Χτισμένο στο κέντροτης πόλης με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τιμές είναι το ξενοδοχείο Aegeon Hotel.

To Ατλαντις Hotel βρίσκεται κοντά στο Λιμάνι. Κάνοντας κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα και να περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην σας προτείνουμε το ιστορικό Rotonda Hotel. Πρόκειται για ένα καλοδιατηρημένο ξενοδοχείο με πολύ ενδιαφέρουσες τιμές.

Βέβαια η άνεση και η πολυτέλεια αποτελεί απαραίτητο χαρακτηριστικό των πολυτελών ξενοδοχείων που βρίσκονται στη πόλη.

Το ξενοδοχείο Met, κοντά στη περιοχή Λιμάνι, προσφέρει όλες τις ανέσεις στους πελάτες του. Η άριστη εξυπηρέτηση αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αφήνοντας για το τέλος το υπερπολυτελή ξενοδοχείο πέντε αστέρων Daios Luxury Living που ξεπερνά τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Έχει εξαιρετική θέα στο Θερμαικό Κόλπο και τον Λευκό Πύργο. Φτιαγμένο με μοντέρνα διάθεση εντοπίζεται στη παραλιακή οδό της Θεσσαλονίκης.


[L- Thessalonikh]


Σχολιάστε