Προσφορές στα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας

Ελκυστικές προσφορές απ’ όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας

Tα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας έχουν στρώσει το «άσπρο χαλί» τους και δέχονται χιονοδρόμους και επισκέπτες κάνοντας, πολλά εξ αυτών, ειδικές προσφορές στο πλαίσιο της τιμολογιακής προσφοράς που εφαρμόζουν. H πελατεία τους προέρχεται κυρίως από την Αθήνα, ενώ ειδικά για φέτος, λόγω της κρίσης, επικεντρώνουν την προσοχή τους στην προσέλκυση χιονοδρόμων κυρίως αυθημερόν με ειδικές τιμές στις οποίες περιλαμβάνεται η μεταφορά με πούλμαν και το εισιτήριο εισόδου.

H πελατεία των χιονοδρομικών προέρχεται κυρίως από την Αθήνα, ενώ ειδικά για φέτος, εστιάζουν στην προσέλκυση χιονοδρόμων κυρίως αυθημερόν.

Παρνασσός

Εφαρμόζει σύνθετη τιμολογιακή πολιτική. Για παράδειγμα, το εισιτήριο εισόδου για τους ενήλικες τα Σαββατοκύριακα κοστίζει 30 ευρώ. Τις καθημερινές το εισιτήριο είναι κατά 50% μειωμένο. Επίσης, παρέχεται έκπτωση 20% στα εισιτήρια εισόδου αν η μεταφορά γίνεται αυθημερόν με πούλμαν που συνεργάζεται το χιονοδρομικό και κόστος που ξεκινά από 12 ευρώ. Επίσης, χαμηλότερες είναι οι τιμές για άτομα άνω των 56 ετών, για μαθητές ή για παιδιά κάτω των 5 ετών.

Καλάβρυτα

Το εισιτήριο τις αργίες κοστίζει για τους ενήλικες τα Σαββατοκύριακα 25 ευρώ και τις καθημερινές 15 ευρώ για τα άτομα ηλικίας από 5 έως 18 ετών και τους φοιτητές οι τιμές είναι 20 και 12 ευρώ αντίστοιχα. Το χιονοδρομικό έχει δημιουργήσει και ένα πακέτο με ειδικές τιμές σε συνεργασία με τους τοπικούς επιχειρηματίες των Καλαβρύτων. Ονομάζεται All inclusive ski Kalavrita, πωλείται on-line και περιλαμβάνει το εισιτήριο εισόδου, τη διαμονή, ένα γεύμα και την ενοικίαση του εξοπλισμού σκι και snowboard. Οι τιμές ανά ημέρα ξεκινούν από 45 ευρώ το άτομο. Παράλληλα, έχουν διαμορφωθεί ειδικές τιμές που περιλαμβάνουν τη μεταφορά με πούλμαν στο χιονοδρομικό

Καρπενήσι

Η ημερήσια κάρτα ενηλίκων για Σαββατοκύριακα και αργίες κοστίζει 16 ευρώ και για καθημερινές 12 ευρώ. Η ημερήσια κάρτα για φοιτητές κοστίζει 12 ευρώ για μαθητές από 6 έως 16 ετών 10 ευρώ και για παιδιά κάτω των 6 ετών 2 ευρώ. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του χιονοδρομικού κ. Κώστα Παπαϊωάννου από φέτος υπάρχει αυθημερόν μεταφορά με πούλμαν, η οποία μαζί με το εισιτήριο εισόδου κοστίζει 25 ευρώ. Ο κ. Παπαϊωάννου τονίζει ότι έχει επενδυθεί το ποσό του 1,5 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό.

Πήλιο

Για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες η τιμή εισόδου στο χιονοδρομικό είναι 11 ευρώ από τις 9 έως τις 12.30 και 9 ευρώ από τις 12.30 έως τις 16.00 και για τις καθημερινές 9 ευρώ και 7 ευρώ αντίστοιχα.

Φλώρινα

Η κάρτα εισόδου για τα Σαββατοκύριακα κοστίζει 15 ευρώ και για τις καθημερινές 12 ευρώ. Η φοιτητική κάρτα κοστίζει 13 ευρώ και η κάρτα μισής ημέρας και η παιδική 12 ευρώ. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του χιονοδρομικού κ. Τάσο Τόττη υπάρχει δυνατότητα διαμονής στο χιονοδρομικό καθώς λειτουργεί καταφύγιο. Η προσφορά που τρέχει αυτήν την περίοδο αφορά διαμονή με 5 διανυκτερεύσεις, ενοικίαση σκι και κάρτες εισόδου για όλες τις ημέρες έναντι 230 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα για τo Πήλιο:

Σχολιάστε