Προσφορές στην Αίγινα

Η Αίγινα συνδυάζει τη γραφικότητα και την εύκολη πρόσβαση, με αποτέλεσμα να έχει καθιερωθεί σε ένα δημοφιλή προορισμό για σύντομα ταξίδια από την Αθήνα.

Ακόμη και αν έχετε λίγες μόνο μέρες στη διάθεσή σας για να κάνετε τις διακοπές σας ή είστε της τελευταίας στιγμής, το νησί δεν θα σας απογοητεύσει, ενώ σίγουρα θα βρείτε πολλές προσφορές για ταξίδια στην Αίγινα, που θα σας παρακινήσουν να την επισκεφτείτε!

Με το που φτάσετε στο λιμάνι και αντικρίσετε τα γραφικά και νεοκλασικά κτίρια, θα καταλάβετε αμέσως ότι η Αίγινα είναι ένα νησί που προσφέρει πολλά αξιοθέατα, διασκέδαση, αξιόλογη τουριστική υποδομή και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Ανάλογα με το αν αναζητάτε τους γρήγορους ρυθμούς ή ήσυχες καταστάσεις μπορείτε να επιλέξετε το μέρος διαμονής σας στο κέντρο ή σε πιο ήρεμες περιοχές. Επιπλέον, ανάλογα με την επιλογή σας στο μέρος διαμονής μπορείτε για τις μετακινήσεις σας να εξυπηρετηθείτε επιλέγοντας τα τοπικά λεωφορεία ή ακόμη να νοικιάσετε ποδήλατο ή αυτοκίνητο. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες τα διάφορα πανηγύρια στην Αίγινα είναι ένας λόγος να την εξερευνήσει κανείς απ΄ άκρη σ΄άκρη και να διασκεδάσετε με τη ψυχή του!

Στο Μαραθώνα, την Πέρδικα και την Αγία Μαρίνα οφείλετε να ταξιδέψετε εάν σας αρέσει το κοσμοπολίτικο κλίμα και η κοσμοσυρροή, ενώ οι Πόρτες και η Βάγια είναι μέρη «κομμένα και ραμμένα» για τους εκδρομείς που ψάχνουν ένα ειδυλλιακό μέρος για να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τους γρήγορους ρυθμούς των αστικών κέντρων.

Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε μια εκδρομή για να ανακαλύψετε τα ιστορικά μνημεία, αλλά και τους διάφορους ναούς του νησιού, ενώ πολλοί επιλέγουν κρουαζιέρες κάνοντας είτε το γύρο της Αίγινας, είτε επισκεπτόμενοι τα κοντινά της νησιά.

Τα παραδοσιακά καΐκια στις ακτές και ο συνδυασμός των παραλιών με τα πεύκα είναι ένας από τους λόγους που κάνουν το νησί ιδιαίτερο, ενώ τι να πει κανείς για τις φυσικές της ομορφιές που δεν περνούν απαρατήρητες από κανένα μάτι…

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το νησί με σήμα-κατατεθέν το φιστίκι αποτελεί αγαπημένο προορισμό Ελλήνων και ξένων είτε για μεγάλης διάρκειας ταξίδια, είτε ακόμη και για μονοήμερες!


Διαβάστε ακόμα για την Αίγινα:

Σχολιάστε