Ξενοδοχείο Anemolia Resort.

Ξενοδοχείο Anemolia Resort. Η Αράχοβα είναι ένας μαγικός κοντινός προορισμός από την Αθήνα. Όλη η γύρω περιοχή είναι πανέμορφη, έτσι έχετε επιλογές για κοντινούς προορισμούς, βόλτες και εκδρομές. Το Anemolia Resort στην Αράχοβα μπορεί να είναι το ορμητήριο σας για να εξερευνήσετε όλη την γύρω περιοχή.

Ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, το μουσείο των Δελφών με τα πολλά αρχαιολογικά εκθέματα ανάμεσα τους και ο ηνίοχος των Δελφών θα σας καταπλήξει ευχάριστα,  το μαντείο των Δελφών θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές. Σε κοντινή απόσταση η Ιτέα και το Γαλαξίδι  θα σας αφήσει άφωνους για όσους δεν μπορούν χωρίς θάλασσα στις εκδρομές τους.

Στην κοσμοπολίτικη, αλλά και πανέμορφη Αράχοβα, η διασκέδαση, τα ψώνια και το καλό ελληνικό φαγητό είναι μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Ενώ για αυτούς που δεν θέλουν να αποχωριστούν την καθημερινή τους άσκηση, ένα μικρό, αλλά σύγχρονο και εξοπλισμένο γυμναστήριο και σάουνα είναι διαθέσιμα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με εκλεκτή παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα, πρωινό σε μπουφέ, 2 σαλόνια, μπαρ, εσωτερική πισίνα με υπέροχη θέα, γυμναστήριο, σάουνα, room service, χώρος στάθμευσης για 180 αυτοκίνητα.

Σχολιάστε