Νυχτερινή ζωή Θεσσαλονίκης και διασκέδαση στη πόλη

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ

Η μέρα φεύγει, η νύχτα έρχεται! Η Θεσσαλονίκη προσφέρεται για έντονη διασκέδαση. Δεν θα ήταν υπερβολή να τη χαρακτηρίσουμε ως τη πόλη με τη καλύτερη νυχτερινή ζωή στη χώρα μας.

διακέδαση σε μπαρ στη θεσσαλονικη

Coral

Το Coral είναι ένα από τα πιο φημισμένα bar της Θεσσαλονίκης. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής. Χωρίς αμφιβολία όποιος περάσει από εκεί θα παρασυρθεί από το κέφι και την ωραία ατμόσφαιρα.

Μust

Προτιμήστε το Μust για να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας. Έχει προσεγμένη διακόσμηση και καθρέφτη πάνω από το bar που προσδίδει ιδιαίτερο ύφος στο μαγαζί.

 Lido

Για χειμερινό clubbing ιδανικόμέρος αποτελεί το Lido,στη περιοχή των Σφαγείων. Ανεβάζει τη θερμοκρασία της διασκέδασης και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των νέων.

London

Στο London θα ακούσετε τη καλύτερη rock και pop μουσική στη Θεσσαλονίκη. Στο δεύτερο όροφο λειτουργεί το London Bedroom με αναπαυτικούς καναπέδες, ιδανικό για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να πιουν το ποτό τους.

Λιμάνι

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε το Λιμάνι, ένα διώροφο οίκημα στην οδό Αβέρωφ στο Λιμάνι, που έχει ένα μεγάλο μπαρ και πολλά τραπέζια κυκλικά. Συνήθως προτιμάται για φαγητό σε συνδυασμό πάντα με την υπέροχη θέα που προσφέρει.

Shark

Το Shark θεωρείται γνωστό στέκι των Θεσσαλονικιών. Βρίσκεται στη Καλαμαριά, σε μοναδική τοποθεσία πλάι στη θάλασσα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει αξέχαστα party.

Βelair

To Βelair είναι ένα από τα πρώτα θρυλικά μπαρ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί παίζουν διάσημοι djs και προσφέρονται υπέροχα coctails.

La Place Mignon

Οι λάτρεις της jazz μουσικής μπορούν να την απολαύσουν στο La Place Mignon.Βρίσκεται στη περιοχή Εθνικής Αμύνης, ακριβώς απέναντι από τον Λευκό Πύργο.

Λαϊκά μαγαζιά Μπουζούκια

Είναι γεγονός πως τα λαϊκά μαγαζιά της πόλης φιλοξενούν διασημότητες ολόκληρη τη διάρκεια του χρόνου. Βρίσκονται στη περιοχή Σφαγεία της Θεσσαλονίκης. Ενδεικτικά σας προτείνουμε το Fix Live, τα Μαμούνια και την Πύλη Αξιού.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις για διασκέδαση. Γραφικές γωνιές και μαγαζάκι, παραδοσιακά και μη, απλώνονται από τη μία μεριά της πόλης μέχρι την άλλη. Ικανοποιεί όλες τις ανάγκες και τα γούστα. Όποιος βρεθεί σε αυτόν το τόπο επιβάλλεται να έχει πολλές ημέρες στη διάθεση του, ώστε να εξερευνήσει όλες τις άγνωστες πτυχές του


[L- Thessalonikh]


Σχολιάστε