Κεφαλλονιά Φαγητό Εστιατόρια

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

Στην Κεφαλλονιά φρόντισε να φας την περίφημη κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα. Να πιεις το κεφαλλονίτικο κρασί Ρομπόλα, ένα από τα καλύτερα κρασιά της Ελλάδας, καταξιωμένο και στο εξωτερικό.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Στη Σάμη θα βρεις να φας καλό ψάρι στο «Ακρογιάλι».

Η Λάσση είναι από τα πιο τουριστικά μέρη στην Κεφαλλονιά, μαζί με το Φισκάρδο και τη Σκάλα. Βρίσκεται κοντά στις παραλίες Μακρύς Γιαλός και Πλατύς Γιαλός. Εδώ υπάρχουν πολλά εστιατόρια. Πάρα πολύ καλό φαγητό έχει το εστιατόριο  «Ψητό».

Στη Σκάλα επίσης θα βρεις πολλά εστιατόρια για να διαλέξεις αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο. Ο τουρισμός έχει κάνει τους Κεφαλλονίτες πολύ προσεκτικούς. Κι από αυτή την άποψη παντού το φαγητό είναι προσεγμένο.

Η «ταβέρνα της Τασίας»

Η «ταβέρνα της Τασίας» στο Φισκάρδο ίσως έχει περισσότερη φήμη χωρίς να είναι πραγματικά καλύτερη από φαγητό σε σύγκριση με άλλα εστιατόρια και ταβέρνες στην Κεφαλλονιά. Πάντως σίγουρα φτιάχνει καλές αστακομακαρονάδες. Στο Φισκάρδο είναι και η επίσης πολυξακουσμένη «ταβέρνα της Βάσως», με πολύ καλό φαγητό.

«Παραδεισένια Ακτή»

Στην Αγία Ευφημία θα απολαύσεις το βραδινό φαγητό στην «Παραδεισένια Ακτή». Εκτός από την εκλεκτή κουζίνα, εδώ θα σε συναρπάσει το τοπίο με το φεγγαρόφωτο, κάτω απ’ την κληματαριά. Η «Τασία», η «Βάσω» και η «Παραδεισένια Ακτή» είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τους πιο καλομαθημένους ουρανίσκους, που έρχονται στην Κεφαλλονιά με γιοτ.

Διαβάστε ακόμα για την Κεφαλλονιά:

Σχολιάστε