Φωκίδα και Ερατεινή Ξενοδοχεία

Φωκίδα και Ερατεινή Ξενοδοχεία

Στην Ερατεινή είναι πολύ καλά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει ο Βασίλης Σάττας. Στην πλατεία Βάθη υπάρχει το ξενοδοχείο Delphi Beach. Είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα με πολύ καλές υπηρεσίες, πολύ καλό φαγητό. Έχει πολύ ωραία θέα προς τη θάλασσα, στην παραλία Βάθης. Έχει πολύ συμφέροντα πακέτα.

Από την Ερατεινή είναι 3 λεπτά με το αυτοκίνητο. Είναι ξενοδοχείο που προσφέρει αρκετές ανέσεις: πισίνες, παιδότοπους, μπαράκι. Το καλοκαίρι κάθε Παρασκευο-Σαββατοκύριακο έρχεται ένας πιανίστας και μία τραγουδίστρια και τραγουδούν ζωντανά. Το ρεπερτόριο είναι από νέο κύμα κατά κανόνα, μερικά σύγχρονα, από ξένα Edith Piaf, Bob Dylan. Δεν τραγουδάνε παραδοσιακά. Παραδοσιακά, βλέπεις κάποιους που επιλέγουν να έρχονται ξανά και ξανά για διακοπές στην Ερατεινή.

Pension Hirolakas. Το παραδοσιακό αυτό αρχοντικό στο Γαλαξίδι που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι του Χηρόλακα, προσφέρει σύγχρονα καταλύματα με θέα στη θάλασσα και στον Παρνασσό. Η θάλασσα απέχει μόλις 20μΤο Delphi Beach Hotel είναι κτισμένο μπροστά σε μια όμορφη παραλία, μόλις 22χλμ. από το Γαλαξίδι, 36χλμ. από την Ναύπακτο και 52χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

Σχολιάστε