Ξενοδοχεία στο Μύρτο Ιεράπετρας

ΜΥΡΤΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΔΙΑΜΟΝΗ

«Σκνίπα θα γενώ και θα’ μπω στην κάμερα απου μένεις, να σε τσιμπώ να ξύνεσαι, ύπνο να μη χορταίνεις.»

Αυτή η μαντινάδα που άκουσα από τα χείλη μιας 98χρονης Μυρτιανής είναι το σπιρτόζικο “τσίμπημα” που χρειάζεσαι για να καταλάβεις ότι βρίσκεσαι στον Μύρτο. Εδώ δεν έρχεσαι για να κοιμηθείς, αλλά για να “ξυπνήσεις” όλες τις αισθήσεις σου. Για το βράδυ ωστόσο, υπάρχουν κάποιες καλές εναλλακτικές σε καταλύματα.

Το “Big Blue” είναι ένα μικρό ξενοδοχείο που βρίσκεται ψηλά στο λόφο κι έχει ωραία θέα στη θάλασσα. Είναι μέσα στον Μύρτο, δύο λεπτά με τα πόδια απ’ την παραλία.

Οι “Εσπερίδες” είναι ένα μεγάλο ξενοδοχείο, με πισίνα.

Για ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Μύρτο έχουμε μία πολύ καλή πρόταση: Τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα της Πόπης Σκλαβάκη, που έχουν θέα όλον τον κάμμπο του Μύρτου, τα χωριά στα απέναντι βουνά και το Λιβυκό Πέλαγος. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Πόπης Σκλαβάκη είναι μια ανάσα δρόμος από το Μύρτος. Ιδανική πρόταση διαμονής για ησυχία όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά και για χειμερινές διακοπές. Η Πόπη Σκλαβάκη είναι η αδελφή του ιδιοκτήτη του εστιατορίου “Kαραβοστάσι”. Εκτός από εκπληκτική μαγείρισσα, έχει βιολογικές καλλιέργειες με τον άντρα της τον Αλέκο και διαθέτει τα προϊόντα καθώς και βιολογικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, που φτιάχνει η ίδια, στους πελάτες των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων της. Σωστή!!!

Διαβάστε ακόμα για την Κρήτη :

Σχολιάστε