Προσφορές για Μετέωρα

Τα Μετέωρα με τους θεόρατους βράχους στεφανωμένους με τα χιλιόχρονα μοναστήρια των Μετεώρων είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές στην Ελλάδα. Ολοι αργά ή γρήγορα θα θελήσουν να κάνουν ένα ταξίδι στα Μετέωρα για να απολαύσουν από κοντά την περιοχή αυτή με την ιδιαίτερη ομορφιά.

Ο καλύτερος τρόπος για οικονομικά ταξίδια στα Μετέωρα είναι να αναζητήσετε τις προσφορές για Μετέωρα που ανακοινώνουν διαρκώς διάφορες ιστοσελίδες προσφορών. Εμείς φροντίζουμε να τις συγκεντρώνουμε στην ιστοσελίδα “Ολες οι Προσφορές”, που ενημερώνεται διαρκώς με ότι κυκλοφορεί στο Ελληνικό διαδίκτυο.

Τα Μετέωρα είναι το πιο γνωστό μοναστικό κέντρο στην Ελλάδα μετά το Αγιο Ορος στη Χαλκιδική, και βρίσκονται κοντά στην Καλαμπάκα. Οι πρώτοι ερημίτες μοναχοί έφτασαν εδώ τον 11ο αιώνα, ενώ η πρώτη μοναστική κοινότητα δημιουργήθηκε τον 14ο αιώνα από τον Αγιο Αθανάσιο. Στα επόμενα 600 χρόνια, αναπτύχθηκαν 24 μοναστήρια στα Μετέωρα, αναρίθμητα κελιά και σκήτες ερημιτών. Σήμερα διατηρούνται 6 μονές σε λειτουργία: το Μεγάλο Μετέωρο, η μονή Βαρλαάμ, η Αγία Τριάδα, η μονή Ρουσανού, η μονή Αγίου Νικολάου Αναπαυσά και η μονή Αγίου Στεφάνου.

Κάθε χρόνο πολλές χιλιάδες άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό ταξιδεύουν στα Μετέωρα για να θαυμάσουν από κοντά την μοναδική ομορφιά τους, που σε αναγνώριση της η Unesco τα χαρακτήρισε σαν ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στον κόσμο.

Προσφορές για ξενοδοχεία στην Καλαμπάκα και το Καστράκι

Οσοι ταξιδέψουν στα Μετέωρα και θελήσουν να μείνουν μια ή περισσότερες μέρες, θα βρουν τα περισσότερα ξενοδοχεία στην Καλαμπάκα και στο γειτονικό Καστράκι. Δείτε τις σελίδες που σας προτείνουμε για τις τελευταίες προσφορές για Μετέωρα και τα καλύτερα ξενοδοχεία στην περιοχή.Σχολιάστε