Νεοχώρι Καρδίτσας – Λίμνη Πλαστήρα

Βλάστηση όπως ποτέ και πουθενά από βελανιδιές, πλατάνια και καστανιές μαζί με άφθονα νερά είναι το τοπίο στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα στην όμορφη Καρδίτσα.

Η λίμνη Πλαστήρα στη Καρδίτσα προσφέρεται για χαλαρούς ρομαντικούς περιπάτους και όχι μόνο, όλη η περιοχή είναι πανέμορφη και τα τοπια που θα συναντήσετε θα σας μείνουν αξέχαστα. Η λίμνη Πλαστήρα είναι ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της φύσης, είτε μόνοι  σας, είτε με παρέα θα περάσετε καλά.

Σε  όλη τη περιοχή γύρω από την λίμνη Πλαστήρα μπορείτε να χαρείτε την φύση και μετά να ξαποστάσετε στα πανέμορφα ταβερνάκια που υπάρχουν σε όλα τα γύρω χωριά και σερβίρουν πεντανόστιμο ελληνικό κρέας μαζί με κρασί διαμάντι.

Για τους λάτρεις των ΤΖΙΠ που θέλουν να εξερευνήσουν την περιοχή με αυτοκίνητο 4×4, εδώ στη λίμνη Πλαστήρα και την γύρω περιοχή θα βρούνε τον παράδεισο τους.

Ο γύρος της λίμνης Πλαστήρα θα σας συναρπάσει,  αφού θα περάσετε από όλα αυτά τα πανέμορφα χωρια της Θεσσαλίας, που είναι άπειρης ομορφιάς,  βγαλμένα λες μέσα από πίνακα ζωγραφικής Θα περάσετε από τα χωριά Κερασιά, Κρυονέρι, Πεζούλα, Φυλακτή, Νεοχώρι, Μπελακομύτη, Μούχα, Καστανέα, Λαμπερό.

Από το χωριό  Νεράιδα που είναι κτισμένη σε υψόμετρο στα 1.200 πάνω από τη Λίμνη Πλαστήρα θα αγναντέψετε τον Θεσσαλικό κάμπο, ακόμα θα συναντήσετε μέρη σπάνιας ομορφιάς με παλιές πέτρινες εκκλησίες, νερόμυλους, τοξωτά γεφύρια.


Διαβάστε ακόμα για τη Λίμνη Πλαστήρα:

Σχολιάστε