Κεφαλονιά διασκέδαση

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Στις ταβέρνες της Κεφαλλονιάς οργανώνονται συχνά ελληνικές βραδιές με μαντολινάτες, ορχηστρούλες που παίζουν κεφαλλονίτικες καντάδες. Απλά πρέπει να τύχεις στην περίπτωση. Κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι μαντολινάτες δίνουν και παίρνουν στο Αργοστόλι. Με το που θα πας εκεί, ζήτησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

 Αργοστόλι

Στο Αργοστόλι υπάρχουν τα πιο καλά night clubs. Είναι λίγο ακριβούτσικα, αλλά συγκεντρώνουν ποιοτικό κόσμο, που δεν δημιουργεί προβλήματα.  Εδώ δεν θα σε ενοχλήσουν μεθυσμένοι τουρίστες. Πολύ καλά στέκια είναι το “Baroque”, οι “Katavothres”, το “Sapin Noir” (προφέρεται Σαπέν Νουάρ κι οι ντόπιοι το λένε σκέτο “Sapin”).

 Φραγκάτα

Στα Φραγκάτα γίνεται τον Αύγουστο το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τη γιορτή του Αγίου Γερασίμου. Πολύ οργανωμένο πανηγύρι με τραγούδια, χορευτικά συγκροτήματα. Αφού πιεις, σου μένει και το σταμνάκι για σουβενίρ.

Mareggiata

Στη βόρεια Κεφαλλονιά το καλύτερο club βρίσκεται ανάμεσα στη Σάμη και στην Αγία Ευφημία και λέγεται “Mareggiata”. Το πρωί απολαμβάνεις τις βουτιές και τις φραπεδιές σου στην παραλία της Αγίας Παρασκευής και το βράδυ τo cocktail σου δίπλα στη θάλασσα. Η απόλυτη χαλάρωση.

Σκάλα

Στη Σκάλα υπάρχουν πολλά night clubs καθώς εδώ μαζεύονται πολλοί  Άγγλοι. Αυτά τα μαγαζιά είναι σχετικά πιο μικρά από εκείνα στο Αργοστόλι, αλλά αρκετά καλά.

Πεσσάδα

Από την Πεσσάδα μπορείς να φύγεις με το φέρι και σε μια ώρα να είσαι στη Ζάκυνθο, στις Βολίμες. Προσκυνάς τον Άγιο Διονύσιο, κάνεις και το μπάνιο σου σε μια ωραία παραλία και γυρνάς την ίδια μέρα στην Κεφαλλονιά

Διαβάστε ακόμα για την Κεφαλλονιά:

Σχολιάστε