Νυχτερινή ζωή – Διασκέδαση στο Πήλιο

Καφετέριες στο Πήλιο

Σε όλα τα χωριά του Πηλίου υπάρχουν μοντέρνες, αλλά και παραδοσιακά διακοσμημένες καφετέριες που σας περιμένουν να δοκιμάσετε τον καφέ και τα σπιτικά γλυκά τους.

Καφετέριες στην Πορταριά

Στην Πορταριά που σφύζει από ζωή θα βρείτε το παραδοσιακά χτισμένο καφέ «Δρύαλος» στην κεντρική πλατεία, που είναι ανοιχτό από το πρωί για καφέ μέχρι το βράδυ για ποτό, με ελληνική και ξένη «mainstream» μουσική.

Στο χωριό υπάρχει επίσης το «Μελίτσες καφέ» με την ποικιλία 32 γεύσεων σοκολάτας για να δοκιμάσετε δίπλα στο τζάκι. Λίγο πριν την Πορταριά θα δείτε το καφέ-μπαρ «Γένεσις» που βλέπει αμφιθεατρικά στη θάλασσα και στο δρόμο προς το χωριό Κατηχώρι βρίσκεται το καφέ «Μύρτιλος».

Μια καλή επιλογή είναι το café-bar «Αερικό» με την ιδιαίτερη διακόσμηση εμπνευσμένη από νεράιδες και ξωτικά. Το «Αερικό» βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ Πορταριάς και Μακρινίτσας και ξεχωρίζει για την όμορφη θέα του και τον γευστικό του καφέ.

Για καφέ στην Μακρινίτσα

Αν θέλετε να πιείτε μερακλίδικο ελληνικό καφέ στο Πήλιο και να συνεχίσετε με ούζο μέχρι το βράδυ τότε το καφενείο «Ο Θεόφιλος» στην κεντρική πλατεία της Μακρινίτσας, είναι το ιδανικό μέρος για σας. Ενώ θα πίνετε τον καφέ σας θα θαυμάζετε την περίφημη τοιχογραφία που αναπαριστά το γλέντι του ήρωα Κατσαντώνη στα Τζουμέρκα.

Στην Μακρινίτσα επίσης μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ η το ποτό σας στο «Πάνθεον», ή λίγο πριν την κεντρική πλατεία στο καφέ μπαρ «Μελωδία».

Στις Μηλιές

Στον κεντρικό δρόμο πριν την πλατεία θα δείτε το καφέ «Άννα, να ένα μήλο» με τις παλιές αφίσες στους τοίχους που θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή.

Στη Βυζίτσα

Το γνωστό στους κατοίκους στέκι στον κεντρικό δρόμο του χωριού «Πάει Καιρός», είναι ανοιχτό από το πρωί για καφέ και χειροποίητα γλυκά ημέρας, μέχρι το βράδυ για ποτό ακούγοντας παλιό ροκ.

Στην Άφησσο

Δίπλα στη θάλασσα θα δείτε το «Arriba Chicos Cafe Bar» και το «Cafe Bar Marabou».

Στον Κισσό

Το καφέ-μπαρ «Πέτρινο», βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού με τον τεράστιο πλάτανο και λίγο πιο πέρα είναι το καφέ-μπαρ «Το σχολαρχείο».

Στα Καλά Νερά

Στο παραθαλάσσιο αυτό χωριό μπορείτε να καθίσετε στο φιλικό περιβάλλον της καφετέριας «Ναυτίλος» και να απολαύσετε τον καφέ σας δίπλα στο κύμα.

Στην Νταμούχαρη

Οι παραθεριστές μετά τη βουτιά τους στη θάλασσα συνήθως προτιμούν το καφέ «Cleopatra’s Miramare», επειδή είναι διάσημο για την μηλόπιτα του και τα σπιτικά γλυκά που προσφέρει.

Στην Μηλίνα

Το «Εν Πλω» και το «Τισσαίον» είναι δύο καλές επιλογές για καφέ και ποτό με θέα τα καταγάλανα νερά και τα νησάκια Τρίκερι και Πρασούδα.

Μπαρ και Κλαμπ στο Πήλιο

Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες και τα πηλιορείτικα χωριά αξίζει να γνωρίσετε την νυχτερινή ζωή του Πηλίου, καθώς τα μπαρ και τα κλαμπ στο Πήλιο αποτελούν σημείο συνάντησης ντόπιων και επισκεπτών.

Άγιος Ιωάννης

Στον κοσμοπολίτικο Άγιο Ιωάννη θα βρείτε δύο μεγάλα μπαρ το «Παράλος» με βραδιές live rock μουσικής και το «Κάβος» με τα ατμοσφαιρικά φωτισμένα βράχια.

Στην Τσαγκαράδα

Πολύ όμορφος χώρος για κρασί και ποτό είναι ο «Δειπνοσοφιστής» με μεγάλη ποικιλία κρασιών και ποτών, ωραία μουσική και φιλική ατμόσφαιρα.

Στο Μικρό

Στον γραφικό οικισμό Μικρό, ακριβώς δίπλα στην παραλία, απολαύστε το ποτό σας και την όμορφη θέα στα μπαρ «Αίολος» και στο «Άμμος».

Διασκέδαση στον Βόλο

Αν δεν σας έφτασαν όλα αυτά για διασκέδαση στο Πήλιο, υπάρχει πάντα και η πόλη του Βόλου δίπλα στο Πήλιο με μεγάλα clubs, όπως το «Rada» δίπλα στον ιστιοπλοϊκό όμιλο, το Yacht Club στο Roof Garden του ξενοδοχείου «Domotel Xenia Volou», το «Amaze» στα πευκάκια Αλυκών, το «O bar» στην Αγριά και το «Reef-Jam» στην παραλία του Βόλου.


Διαβάστε ακόμα για τo Πήλιο:

Σχολιάστε