Γαλαξίδι Φωκίδας

Epavlis Boutique Hotel στο Γαλαξίδι

Το Epavlis Boutique Hotel είναι καινούργιο ξενοδοχείο και βρίσκετε στο Γαλαξίδι Φωκίδας. Το ξενοδοχείο διαθέτει καφετερία, κομμωτήριο, αίθουσα πρωινού, και θεά στη θάλασσα αλλά και στις χιονισμένες κορφές του Παρνασσού, που τις περισσότερες φορές υπάρχουν χιόνια στην κορυφή του και τον Μάιο.

Η πρόσβαση στο Γαλαξίδι είναι σχετικά πολύ εύκολη, ο μόνος δρόμος που έχει αρκετές στροφές είναι η διαδρομή Δελφοί Γαλαξίδι. Στο Γαλαξίδι θα συναντήσετε βουνό και θάλασσα μαζί, στην μια μεριά είναι η γραφική πόλη του Γαλαξιδιού, και σχεδόν κολλητά στη θάλασσα ξεκινάει ένα πανέμορφο και καταπράσινο Δάσος. Μην παραλείψετε να κάνετε πεζοπορία στην Πέρα Πάντα του Γαλαξιδίου εισπνέοντας τον αέρα του δάσους και της θάλασσας!

Στο Γαλαξίδι θα βρείτε πολλά αγνά προϊόντα με πρώτες τις ξακουστές ελιές από τον ελαιώνα της Άμφισσας, ακόμα θα βρείτε το ξακουστό γλυκό του Γαλαξιδιού το ραβανί με ρύζι που είναι καθαρά τοπικό προϊόν και είναι μια παραλαγή του Χαλβά Φαρσάλων.

Θα βρείτε ακόμα πρωτότυπες χειροποίητες μαρμελάδες, χειροποίητα εδέσματα, όπως πίτες, τυροπιτάκια, κρουασάν, κουλουράκια!


Δείτε αν Υπάρχουν Προσφορές για Φαγητό, Διασκέδαση, Οικονομικά Ταξίδια, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Προσωπική Περιποίηση ΚΛΠ

No comments yet.

Σχολιάστε