Τέλος η ταλαιπωρία της μπουγάδας μετά τις διακοπές.

Φέτος το φθινόπωρο εγώ και η παρέα μου θέλαμε να ξεφύγουμε λίγο από την πόλη και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι στην φύση. Όλη η παρέα ήμασταν στο σύνολο οχτώ άτομα και ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με δύο αυτοκίνητα. Είχαμε πάρει μαζί μας όλον τον εξοπλισμό που θα χρειαζόμασταν και πολλά ρούχα που με δυσκολία μπορέσαμε να τα χωρέσουμε στα πορτ παγκάζ.

easywash

Την πρώτη μέρα κάναμε πεζοπορία. Ανησυχούσαμε λίγο για τον καιρό επειδή ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος. Στην μέση της πεζοπορίας άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς και γίναμε όλοι λούτσα. Ευτυχώς είχαμε προνοήσει και είχαμε πάρει μαζί μας πολλές αλλαξιές για όλο τον καιρό έξω στην φύση.

Κάπως έτσι οι μέρες πέρασαν, οι διακοπές τελείωσαν και ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε πίσω στην καθημερινότητα. Ξαφνικά λοιπόν βρεθήκαμε με ένα σωρό άπλυτα ρούχα και καθόλου χρόνο στη διάθεση μας για μπουγάδα. Η μητέρα μου γνώριζε ένα κατάστημα easywash, με self service πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη, οπότε αποφασίσαμε και οι οχτώ να πάμε να πλύνουμε εκεί τα ρούχα μας.

easywash.jpg1

Μπαίνοντας στο κατάστημα είχε πάρα πολλά αυτόματα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων. Χάρη στην γρηγοράδα των μηχανημάτων ο καθαρισμός των άπλυτών μας έγινε παιχνιδάκι. Καταφέραμε να έχουμε καθαρές και στεγνές οχτώ διαφορετικές μπουγάδες μέσα σε μόνο μία ώρα. Είχαμε κατενθουσιαστεί όλοι και η διαδικασία μας φάνηκε πολύ απλή και διασκεδαστική.

easywash.jpg2

Το καλύτερο βέβαια ήταν ότι τα ρούχα μετά από το στέγνωμα ήταν πολύ απαλά και δεν χρειάζονταν ούτε σίδερο. Έτσι μας δόθηκε η δυνατότητα να πλύνουμε μεγάλες ποσότητες ρούχων πολύ οικονομικά. Τέλος με αυτήν την ευκαιρία αναγνωρίσαμε πόσο σημαντικό είναι να στεγνώνεις τα ρούχα σου σε μεγάλο επαγγελματικό στεγνωτήριο και να γλυτώνεις το επίπονο σιδέρωμα.
Αυτή ήταν η πιο εύκολη λύση στο πρόβλημά μας και σας την συνιστώ ανεπιφύλαχτα!

 

No comments yet.

Σχολιάστε