Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

Τριάντα δύο χιλιόμετρα ανατολικά του Παρισιού βρίσκεται η Ντίσνευλαντ, που αποτελεί δημιούργημα των Αμερικάνων. Στην αρχή ο μαγευτικός, μοναδικός και παραμυθένιος αυτός χώρος ονομαζόταν Eurodisney.

Οι Γάλλοι άρχισαν δειλά να δείχνουν ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο δημιούργημα και έτσι την βάφτισαν Disneyland Paris. Ένα παραμύθι στη καρδιά της πρωτεύουσας είναι πλέον πραγματικότητα. Ο παράδεισος του παιδιού. Η επίσκεψη στα τρενάκια του τρόμου, η παρακολούθηση των πολύχρωμων παρελάσεων και τα πυροτεχνήματα κλέβουν τις εντυπώσεις. Ο κεντρικόςτης δρόμος φέρει το όνομα Main Street, USA.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα να συνδυάσετε τη βόλτα σας στο μαγευτικό Παρίσι και παράλληλα να χαθείτε στο ασύλληπτο κόσμο της παιχνιδούπολης. Η διάθεση και η αδρεναλίνη φτάνουν στα ύψη. Οι παιδικοί ήρωες των παραμυθιών ζωντανεύουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων παιδιών. Η επαφή με τη πραγματικότητα χάνεται σε όποιον αποφασίσει να μπει στο χώρο της φαντασίας και της περιπέτειας. Ο Μίκυ και ο Ντόναλντ αναβιώνουν τα χρόνια της αθωότητας.

Η πόλη που βρίσκεται σε θέση να προσφέρει οτιδήποτε μπορείτε να επιθυμήσετε. Η ρομαντική ατμόσφαιρα,που συμπεριλαμβάνει μοναδικές βόλτες στο Σηκουάνα και οι αποδράσεις στα μικράκαφέ, συγκινούν όποιον έχει τη χαρά να βρεθεί στο Παρίσι. Δίκαια έχει ονομαστεί και αποκαλείται πολλούς αιώνες τώρα, < Πόλη του Φωτός >. Πρόκειται για το κέντρο της ανάπτυξης του πνεύματος και του πολιτισμού. Όσοι γνώρισαν από κοντά τη πόλη του Παρισιού, μιλούν για τη μαγεία των πλατειών και των πάρκων. Μιλούν για μία ονειρική πόλη που τη διασχίζει ένας ήρεμος ποταμός. Αποτέλεσε και αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια καλλιτέχνες και ανθρώπους του πνεύματος σε όλο τον κόσμο.


Διαβάστε ακόμα για το Παρίσι:

Σχολιάστε