Σίφνος στις Κυκλάδες

Σίφνος, μια γνήσια απόλαυση για όλες τις αισθήσεις. Άμα είσαι ερωτευμένος, πήγαινε στη Σίφνο. Αν έχεις λίγες μόνο μέρες στη διάθεσή σου για διακοπές, πήγαινε στη Σίφνο, να πολλήνεις τις μέρες σου. Και λίγη Σίφνος στα μάτια σου είναι τεράστια χαρά στην ψυχή σου. Δεν περιμέναμε βέβαια απ’ το National Geographic να κατατάξει τη Σίφνο 9ο νησί κάτω απ’ τον ήλιο. Η δική μας Σίφνος έχει γεννηθεί για τον ήλιο και τις χαρές του.

ΣΙΦΝΟΣ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Ολόκληρη η Σίφνος είναι ένα αξιοθέατο. Όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα σου γλυκαίνει η ψυχή σου απ’ τη φυσική και την αρχιτεκτονική ομορφιά. Εδώ οι άνθρωποι δεν έχουν χτίσει. Έχουν ζωγραφίσει με λευκό και γαλάζιο εικόνες ονείρου. Στη Σίφνο τηρούνται αυστηρά οι κανονισμοί για το χτίσιμο των σπιτιών. Οι κάτοικοι ενδιαφέρονται και προσέχουν πού θέλουν να ζουν.

Όμορφα χωριά πολλά, που αξίζει να επισκεφθείς: ο Αρτεμώνας με πολλά αρχοντικά, ο γραφικός Άγιος Λουκάς, το Άνω Πετάλι και το Κάτω Πετάλι. Τα Εξάμπελα είναι ένα γραφικό χωριό σε υψόμετρο, με καταπληκτική θέα. Ψηλά βρίσκεται και η Καταβατή, που λέγεται έτσι ακριβώς γιατί είναι χτισμένη πάνω απ’ την πρωτεύσα του νησιού, την Απολωνία και χρειάζεται να κατεβείς μέχρι εκεί.

ΣΙΦΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ

Ιστορικό μέρος με πολύ παλιές εκκλησίες, όπως οι Εφτά Μάρτυρες. Σαν να μη βρίσκεσαι πια στη Σίφνο. Διαφορετική αρχιτεκτονική, βενετσιάνικη, όλο σκοτεινές στοές (λότζιες, όπως τις λένε οι Σιφναίοι). Απ’ αυτές μπαίνεις στο Κάστρο. Κατεβαίνοντας στη Σεράλια, πας για φαγητό στα εκεί εστιατόρια.

ΣΙΦΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ

Σίφνος Δωμάτια, Σιφνος Ενοικιαζομενα Δωματια, Σιφνος Ξενοδοχεια, Ενοικιαζομενα δωματια στη Σιφνο, Ξενοδοχεια στη Σιφνο

Το Elies Resort Σίφνος βρίσκεται στο κέντρο της κωμόπολης. Το Elies Resort Σίφνος διαθέτει καθαριστήριο και δωμάτιο με τηλεόραση.Tο Ξενοδοχείο διαθέτει  μοναδικές πεντάστερες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.Το Elies Resort Σίφνος διαθέτει εστιατόριο και μπαρ δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να χαλαρώνουν στο τέλος της ημέρας.
Το Benakis Hotel Σίφνος βρίσκεται στη Σίφνο στο Πλατύ Γυαλό, πολλές παροχές όπως  κλιματισμός, ψυγείο, τηλεόραση, μπάνιο στο δωμάτιο. Το ξενοδοχείο οργανώνει εκδρομές, έχει ιδιωτική παραλία και άμεση πρόσβαση σε αυτή.
Το Lithos Residents Apartments Σίφνος. Βρίσκετε στο κέντρο της κωμόπολης.Το αεροδρόμιο Milos Island National Airport, απέχει σχεδόν 70 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Lithos Residents Apartments Σίφνος. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πολλά εστιατόρια και καφέ στη γύρω περιοχή.
Το Nostos Rooms Σίφνος βρίσκεται στην καρδιά της κωμόπολης της Σίφνου.Για τις επιλογές βραδινού και μεσημεριανού, το Nostos Rooms Σίφνος περιτριγυρίζεται από πολλά καφέ και εστιατόρια.Το αεροδρόμιο Milos Island National Airport, απέχει μόλις 80 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

 

[L- Sifnos]

 

 

 

Σχολιάστε