Διακοπές στην Κεφαλλονιά

Διακοπές στην Κεφαλλονιά

Αν κρίνει κανείς απ’ τον Λασκαράτο, η Κεφαλλονιά είναι ένα μέρος που σου ακονίζει το μυαλό. Τι θες; Θάλασσα μαζί με βουνό; Η παραλία του Λουρδά κάτω απ’ τον Αίνο. Καντάδες και θρησκευτικό δέος; Το ασκητήριο του Αγίου Γερασίμου στην τουριστική Λάσση.

Η Κεφαλλονιά είναι το νησί των έντονων αντιθέσεων. Τα έχει όλα και σε προκαλεί να κάνεις έξυπνες επιλογές για να την χαρείς καλύτερα όσες μέρες έχεις στη διάθεσή σου για διακοπές.

Η πιο γνωστή παραλία στην Κεφαλονιά είναι ο Μύρτος.  Ο Μύρτος είναι μια πανέμορφη παραλία στο βορειοανατολικό τμήμα της Κεφαλλονιάς. Θεωρείται από τις καλύτερες στη Μεσόγειο.

Στην Κεφαλλονιά φρόντισε να φας την περίφημη κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα. Να πιεις το κεφαλλονίτικο κρασί Ρομπόλα, ένα από τα καλύτερα κρασιά της Ελλάδας, καταξιωμένο και στο εξωτερικό.

Στη Σάμη θα βρεις να φας καλό ψάρι στο «Ακρογιάλι». Η «ταβέρνα της Τασίας» στο Φισκάρδο ίσως έχει περισσότερη φήμη χωρίς να είναι πραγματικά καλύτερη από φαγητό σε σύγκριση με άλλα εστιατόρια και ταβέρνες στην Κεφαλλονιά. Πάντως σίγουρα φτιάχνει καλές αστακομακαρονάδες

Στις ταβέρνες της Κεφαλλονιάς οργανώνονται συχνά ελληνικές βραδιές με μαντολινάτες, ορχηστρούλες που παίζουν κεφαλλονίτικες καντάδες.


Δείτε αν Υπάρχουν Προσφορές για Φαγητό, Διασκέδαση, Οικονομικά Ταξίδια, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Προσωπική Περιποίηση ΚΛΠ


  • Κρατήσεις και Αναζήτηση δρομολογίων για φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Κρατήσεις και Αναζήτηση δρομολογίων για φτηνά αεροπορικά εισιτήρια
  • Κρατήσεις και Αναζήτηση για ενοικιάσεις αυτοκινήτων
  • ,

    No comments yet.

    Σχολιάστε