Διήμερη Εκδρομή με δικό σας 4×4

Διήμερη Εκδρομή με δικό σας 4×4. Αποδράστε από την πόλη και απολαύστε ένα Σαββατοκύριακο με το τετρακίνητο όχημά σας στη φύση. Γνωρίστε τις ομορφιές της Ελλάδας και εξασκηθείτε στην off-road οδήγηση. Εξορμήστε μαζί με τους ειδικούς σε πανέμορφες τοποθεσίες και μάθετε όλα τα μυστικά της τετρακίνησης

Το Days4u σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε μία μοναδική εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη! Συνδυάστε τη διασκέδαση με την εκμάθηση και απολαύστε μία off-road διαδρομή σε πανέμορφες τοποθεσίες. Μαζί με τους ειδικούς, θα περάσετε 2 ολόκληρες ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) απίστευτης διασκέδασης και θα εκπαιδευτείτε πάνω στα μυστικά της τετρακίνησης. Αποδράστε από την Αθήνα και απολαύστε τοπία μοναδικής φυσικής και άγριας ομορφιάς. Η ιδανική εμπειρία τόσο για ζευγάρια όσο και για παρέες που διαθέτουν αυτοκίνητα 4×4 και αγαπούν την περιπέτεια και τη φύση!

Οι Περιοχές:
Οι εκδρομές σχεδιάζονται και πραγματοποιούνται πάντα με βασικό κριτήριο την ομορφιά των τοπίων, σε συνδυασμό με την ασφάλεια κάθε διαδρομής ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Θα ανακαλύψετε την αποκαλούμενη από πολλούς -άγνωστη Ελλάδα- και σημεία μοναδικής ομορφιάς, περνώντας από άγνωστες αλλά βατές διαδρομές που σας οδηγούν στον προορισμό σας. Ενδεικτικά, μερικές από τις περιοχές όπου πραγματοποιούνται οι εκδρομές είναι η Λίμνη Πλαστήρα, η Βόρεια Εύβοια, η Ορεινή Ναυπακτία, ο Εθνικός Δρυμός της Πίνδου, η Ευρυτανία, η Ήπειρος κ.α.

  1. ΔΕΙΤΕ Προσφορές για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  2. Όλα τα ξενοδοχεία στη Κορινθία 
No comments yet.

Σχολιάστε